Selectiebureau
Atrakto

Zoekt u een top medeweker om uw team te versterken? Laat u assisteren door selectiebureau Atrakto. Ontdek al onze mogelijkheden via het formulier, telefonisch of kom eens langs in onze kantoren.

Contacteer ons en geniet 15% korting voor uw eerste aanwerving.

Headhunter

Wat zijn headhunters juist?

De bedoeling van een headhunter is het actief zoeken naar de optimale medewerker voor een bepaalde functie voor een bedrijf.

De functie en vereisten worden meestal erg gedetailleerd aan de headhunter doorgegeven, waardoor de headhunter zelf op zoek kan gaan naar de perfecte match voor de functie en bedrijfsvereistsen. Niet alleen de competenties van de kandidaat zijn belangrijk, ook het karakter, de ervaring, ... Het gaat om een erg gedetailleerde en uitgebreide zoektocht naar de perfecte kandidaat.

Aanwervingsgesprek

Enkele misopvattingen omtrent headhunters

Velen beschouwen de database met personen waaruit de perfecte kandidaat gevonden kan worden als de enige meerwaarde van een headhunter bureau. De job van headhunters gaat echter veel verder dan dit. Om de perfecte kandidaat voor een job in een bepaalde sector te vinden, moet een selectiebureau op de hoogte zijn van het reilen en zeilen van die sector, alsook zoveel mogelijk weten over het bedrijf waar de medewerker terecht zou komen. Slechts dan is het mogelijk om de kandidaat te vinden die perfect bij de aangeboden functie past. Bij werving en selectie is het dus niet enkel belangrijk dat de headhunter een gedetailleerde kennis van de kandidaat bezit, maar ook van het vragende bedrijf.

Wenst u meer informatie over hoe dit nu juist in z'n werk gaat? Contacteer ons vrijblijvend!

Een greep uit onze diensten

Atrakto is uw full service partner voor werving en selectie oplossingen.

Permanente werving

Atrakto hanteert bewezen methoden om het succes van elke wervingsopdracht te garanderen. De sleutel tot ons succes is uw bedrijf kennen. We willen uw bedrijfscultuur, uw behoeften en vereisten begrijpen.

Try & Hire

We bieden try & hire-oplossingen waarmee u de succesvolle kandidaat na een bepaalde datum naar uw bedrijf kunt overzetten. U test de competenties van onze kandidaten zonder het risico te nemen, we vervangen waar nodig.

Outsourcing

Atrakto outsourcing levert op maat gemaakte verkoop oplossingen. Ons doel is om het rendement op de investeringen in verkoop te verbeteren door verkoopkosten te verlagen en verkoopproductiviteit te verbeteren.

Contacteer Atrakto

We helpen u graag verder met raad en daad voor het vinden van de perfecte kandidaten.

Vul onderstaand formulier in en we bezorgen u graag meer informatie over onze oplossingen.

Hebt u liever iemand aan de lijn? We staan u graat te woord via de nummers rechts in beeld.Onze kantoren

Skyline building Izegem

Skyline building, Ambachtstraat 33, 8870 Izegem

+32 (0)50 94 61 01Parkoffice Gent

Parkoffice, Franklin Rooseveltlaan 348, 9000 Gent

+32 (0)9 352 03 09Office Kaunas

Baltų pr. 40, 48196 Kaunas

+370 617 51 145New York office

1133 Broadway, office 708, NY 10010 New York
Admin adres: Semoisstraat 2, 8820 Torhout